Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Antiandrojen Kullanımı Avodart kullananlar cevap atarsa sevinirim

Avodart kullananlar cevap atarsa sevinirim

8-03-2024, 17:36
4 yorum
5
96
5 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba arkadaşlar, bir senedir bioxcin minoxil kullanıyordum etkisini kaybetmesinden sonra kendim hazırladığım toz minoxidil ve avodart losyonu 3 ay önce kullanmaya başladım. Hazırladığım minoxidil losyon içine bir kutu dutasteride kapsüllerini tek tek sıktım ve iyice karıştırdım. Her gün sabah akşam düzenli saç diplerime uyguluyorum. Öncesinde dermaroller 2 mm olandan uygulayıp sonrasında losyonu sürüyorum. Saçlarımı konazol şampuanla haftada 2 defa düzenli 5 dakika saç dersine masaj yaparak yıkarım. Başlayalım 3 ay oldu ve sonucu sizlerle paylaşmak istedim. 3 ayda bir güncellemeler yaparak süreç hakkında sizleri bilgilendireceğim.

      Vitamin olarak medobiocomplex-e kullanıyorum her gün bir tane alıyorum. Saç derisine masaj ön saç çizgimdeki deriyi aşağı doğru günde bir kere çekerim. Kan dolaşımını hızlandırması için faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu tedaviyi 3 aydır uyguluyorum ve çok da iyi sonuç verdiğini düşünüyorum. Sonuçlarım aşağıda değerli arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.

      facebook grup
    • Losyon çok güzel etki etmiş saçlarda genel sıklaşma olduğu belli hiç bozmadan devam et.
    • Bence minoxidil etki etmiştir dutasterid topikal etki etmiyor deriden emilimi yeterli olmuyor. Molekül ağırlığı yüksek emilim için 10 saat kafada kalması gerekli.
    • Evet avodart topikal etki etmiyor yan etkilerinden dolayı kullanamıyorsan haftada bir tane alırsan daha az yan etki oluşur yada yerine estradiol losyon kullanman daha etkili olur.
    • 5 aydır bu avodart minoxil karışımı kullanıyorum, sacta hiçbir gelişme gormedim. Bir şişe minoxa 10 kapsül dudasteride basiyorum. Başlarda biraz yağlı oluyor 5-10 gün sonra heralde alkolde bozuluyor ve bi etkisi olmuyor.
5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.