Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Genel Saç Soruları Bioxcin serum işe yarıyor mu?

Soru

Bioxcin serum işe yarıyor mu?

17-03-2024, 09:24
2
3
79
3 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba arkadaşlar saçları güçlendirmek için bioxcin saç güçlendirici ampul serumunu almayı düşünüyorum ancak bildiğiniz üzere çok önceden bir o kısım serumlarını kullanmıştım ve çok bir faydasını görmediğim için şu an temkinli yaklaşıyorum. Yani bazen açıklamalarında %90’a kadar saç dökülmesini önleme gibi ibareler yazıyorlar. Aranızda bioxcin saç dökülmesi önleyici ürünleri kullanıp genel saç seyrekliğini kapatan ya da dökülmüş saçları tekrar çıktığını gören varsa deneyimlerini aktarabilir mi? Zayıflamış saçları güçlendirmek için bioxcin serum işe yarıyor mu? Aşağıda bioxcin serumla ilgili açıklamalarını yazdım.

      Bioxcin serum, saç dökülmesine karşı etkili bir ürün olarak tanıtılmaktadır. İçeriğinde A, B1, B2, B5, B9, B6 vitaminleri, bakır, çinko, demir, kalsiyum, magnezyum, potasyum mineralleri, omega 6 ve omega 9 yağ asitleri, flavonoidler, betasitosterol, bal ve biotin gibi saç sağlığını destekleyen bileşenler bulunmaktadır. Kullanıcı yorumlarına göre, saçları güçlendirdiği, saç tellerini kalınlaştırdığı ve saç dökülmesini azalttığı belirtilmektedir.

      Bioxcin, saç dökülmesine karşı çeşitli ürünler sunuyor. İşte bazıları ve onların etkileri:

      Bioxcin Forte Şampuan: Biocomplex B11 bitkisel özü içeren bu şampuan, düzenli kullanımda saç dökülmesini önlemeye yardımcı olur. Saçın büyümesini teşvik eder ve saça hacim, parlaklık ve canlılık katar.

      Bioxcin Tablet: Saçın ihtiyaç duyduğu temel amino asitler, biotin ve çinko gibi besin öğelerini içeren bir takviye. Saç dökülmesini önlemeye, saç yoğunluğunu artırmaya, kökten uca güçlendirmeye ve sağlıklı, parlak bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.

      Bioxsine Dermagen Forte Şampuan: Ağır saç dökülmesi yaşayan kişiler için geliştirilmiş olan bu şampuan, özel olarak birleştirilmiş fito-özlerden oluşan BioComplex B11 aktif bitkisel formülüne dayanır. Saç dökülmesini etkili bir şekilde azaltmaya ve saç büyümesini teşvik etmeye yardımcı olur.

      Bioxcin serum ampul: Saç dökülmesine karşı etkili bir saç bakım ürünüdür. İçeriğinde, saçın ihtiyaç duyduğu besin maddelerini sunan ve saç köklerini güçlendiren Bio-Activ Peptides bulunur. Bu peptitler, 18 aminoasitten oluşur ve saçın korteks ve kütiküla tabakalarına nüfuz ederek saç tellerini onarır ve güçlendirir. Ayrıca, Biocomplex B11 formülü sayesinde, flavonoidler, vitaminler ve mineraller içerir; bu bileşenler saç tellerinin güçlenmesine, saç dökülmesine karşı etkilere ve saçların daha gür görünmesine yardımcı olur.

      facebook grup
    • Genetik dökülmede işe yarayacağını sanmıyorum daha doğrusu çoğu bitkisel ürün genetik dökülmede faydası yok ilaç ve tedaviler uygulaman lazım. Önceden ampul ve şampuanını kullanmıştım 6 ay kadar yani saçları biraz kalınlaştırmıştı ama kelleşmeyi önleyemedi.
    • Bioxcin ampül bende kullanmayı düşünüyorum kullanıp faydasını gören var mı?
3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.