Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Diğer Konular Sakal Soruları 15 yaşında sakal çıkması normal mi?

15 yaşında sakal çıkması normal mi?

28-02-2024, 00:11
4 yorum
5
62
5 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Bu yaşta sakalımın çıkmasını hiç istemiyorum ne kadar geç uzarsa benim için o kadar iyi çünkü ağabeyim hep öyle söylüyor sakal çıksın diye uğraşma çünkü her gün tıraş olmak zorunda kalıyorsun diye söylüyordu ve evde de görüyorum. 15 yaşındayım ama daha şimdiden faullerimin altında siyah siyah sakallarımın aşağı doğru çıktığını fark ettim. Hafiften de çene altıma doğru siyah tüylenmelerin normal sakal haline geldiğini görüyorum. Bunlar normal tuş şeklinde değil belli bir günden sonra normal sakal haline geliyor ve jiletle tıraş olmak zorunda kaldım.

      Erken yaşta çıkan bu sakallardan hormonlar mı sorumlu oluyor. Aslında bu yaşta normal diyorlar ama ben pek normal olduğunu düşünmüyorum çünkü bazı arkadaşlarımda da sakal uzaması var. Bu yaşta az da olsa sakalımın olması Bana sanki biraz garip geldi. Sizce ne yapmam gerekiyor? Benim amacım bu sakallar olabildiğince geç uzatmak jilet vesaire de vurmak istemiyorum daha çok çıkar diye.

    • Eğer sakallar uzamaya başladıkça yapacak pek bir şey yok yapman gereken tek şey sürekli sakal traşı olmamak makineyle yüzündeki kılları almak daha mantıklı olur.
    • Makine ile kesmen gerekir sürekli jilet vurursan daha hızlı çoğalır
    • Vur jileti, daha fazla çıkmaz merak etme.
    • Bilinmeyen Kullanıcı yazdı:
      Vur jileti, daha fazla çıkmaz merak etme.

      Jilet vurursa bu yaşta süreci çok hızlandırır. Gözle zor görülen küçük sarı tüyleri de alırsa kısa zamanda siyaha döner. Yanlış bilgi vermeyin insanlara.

5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.