Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Saç Ekimi Forumu Saç Ekimi Öncesi ve Sonrası Sorular Saç ekimi donör bölge kabuklanma ne zaman geçer?

Saç ekimi donör bölge kabuklanma ne zaman geçer?

17-02-2024, 10:36
2 yorum
3
44
3 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba İstanbul’da Akl klinik Hasan Akil hocaya 3450 greft ekim yapıldı. Bugün itibariyle 23 gün oldu. Şuan için herşey iyi gidiyor. Kabuklanma kar için ilk gün merkezde yıkama oldu. Kabukları yumuşatıp çıkarmak için bepanthen köpük losyon uyguluyorum. Evocapil saç ekimi sonrası şampuanla saçlarımı yıkıyorum. Yıkamayı tazyiksiz ılık suyla yapıyorum. Donör bölgemde kabuklanmalar halen geçmedi. Bazı kabuklar çok sert bir şekilde duruyor. Altlarından saçlar çıkmaya başladığı için sorun olabilir diyor bazı arkadaşlar. Kabuklanmalar ne zaman gider arkadaşlar. Ayrıca bazı arkadaşların donör bölgesinde kızarıklıklar kalmış. Bu durumun sebebi ne olabilir.

      Saç ektirmiş arkadaşlar genel saç bakımını nasıl yapıyor. Ekilen saçların ve var olan saçların daha iyi kapatıcılık sağlaması için neler kullanmam gerekir. Proscar ilacını kullanmaya gerek var mı vitamin falan?

      facebook grup
    • Proscar ve biotin 5000 mcg kullanma daha iyi olacaktır var olan saçlar ve ekilen saçlar için çok fayda sağlar. Kabuklanmalar içinse köpük losyonla iyice yumuşatıp çıkarmak. Kızarık oluşması her kişide olabilecek bir durumdur. Kişiye göre değişir.
    • Donör bölgesi üç ayda tamamen geçer kızarıklık kalabilir düzelmesi bir seneyi bulabilir
3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.