Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Genel Saç Soruları 23 yaş saç dökülmesi için finasterid kullananlar var mı?

23 yaş saç dökülmesi için finasterid kullananlar var mı?

17-02-2024, 10:32
2 yorum
2
58
3 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım bu yaşta kel olmak nasıl bir duygudur bilirsiniz bütün özgüvenüniz bitiyor psikolojik olarak çok yıpranıyoruz. Genç yaşta antiandrojen kullanmayı düşünen ama yan etkilerinden korkan arkadaşlara fikir vermek için bu konuyu açtım. Saç dökülmem şu şekilde şakaklar açılıp geriye doğru geriledi. Vertex bölgesinde saç incelmesi var. Saç derisi gözüküyor. Bende gözümü karartıp finasterid kullanmaya başladım. Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. Dökülme azda olsa yavaşladı. Genel saç kelitemin arttığını görebiliyorum. Saçımda ki iyileşmeleri çevremdeki arkadaşlarda fark etti. Şuan dökülme eskisine göre çok az seviyede.

      Şimdi asıl konuya gelirsek cinsel fonksiyonda ve libidoda korktuğum gibi sorun yaşamadım. İlk aylar biraz azalma olmuştu ama sonradan tamamen kayboldu. İlk iki hafta testslerde ağrı oluştu sonradan geçti. Meme dokusunda büyüme olmadı. Çok kaslı olmadığım için güçsüzleşme olmadı.

      Cinsel yönden menide şeffaflaşma olduğu doğru sonradan geçiyor. Bir sene kullandıktan sonra doktora gidip neler olduğunu görmek için test yaptıracam. Test sonuçlarınıda buraya atarım.

      Genç yaşta finasterid kullananlar varsa ne gibi etkileri olduğunu sizlerde yaparsanız herkese fayda sağlamış oluruz. Umarım bu konu faydalı olmuştur.

      facebook grup
    • Finasterid 1 sene kullandıktan sonra doktora kan tahlili yaptırmak gerekli.
    • Konu Sahibi
      Luke dostum minoxil ve kafein losyon yaptır ikisi bir arada olandan bunu kullanarak uzun yıllar saçlarını koruyabilirsin.
3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.