Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Saç Ekimi Forumu Saç Ekimi Sonuçları Medical Park Ahmet Arslan 3600 Greft Saç Ekimi

Medical Park Ahmet Arslan 3600 Greft Saç Ekimi

16-02-2024, 17:21
1 yorum
2
62
2 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba arkadaşlar sizlere Medical Park hastanesi Ahmet Arslan 3600 greft saç ekimi bilgileri, fiyatları ve ekim tekniği hakkında sizlere bilgiler vermek istiyorum. Eğer sizde Ankara’da Op. Dr. Ahmet Arslan’a saç ekimi yaptırmayı düşünüyorsanız yada ekim yaptıran arkadaşlarımız var ise sonuçlarını paylaşabilir ve sorularını konudan sorabilirler yada yeni konu açarak bilgi alabilirler. Dr. Ahmet Arslan ve ekibine saç ekimi yaptırmış arkadaşlar resimli sonuçlarını ve yorumlarını yada şikayetlerini forumumuzda diğer kişilerle paylaşabilirsiniz.

      Medical Park Ankara Ahmet Arslan Saç Ekimi Bilgileri

      Medical Park Ankara Ahmet Arslan Saç Ekimi teknikleri, saç ekimi konusunda uzman bir doktor olan Dr. Ahmet Arslan’ın kullandığı modern ve etkili saç ekimi yöntemleridir. Alanında 15 yılı aşkın tecrübeyle, müşterilere doğal saç ekimi hizmetleri sağlıklı ve dolgun saçlara kavuşma fırsatı sunuyor. Saç ekimi alanındaki en son teknolojik gelişmeleri kullanarak daha kaliteli hizmet vermektedir. Dr. Ahmet Arslan, saç ekiminde FUE ve DHI gibi teknikleri kullanarak hastalarına doğal ve kalıcı sonuçlar sunmaktadır. Bu tekniklerin farkları ve avantajları şöyledir:

      • FUE (Follicular Unit Extraction) yöntemi, saç köklerinin tek tek alınarak saçsız bölgelere nakledilmesi esasına dayanır. Bu yöntemde mikro motor kullanılır, bu uçlar 0.6 – 0.7 mm olduğundan ensede veya kıl köklerinin alındığı yerde herhangi bir iz kalmaz, ayrıca operasyon sonrasında hasta çok daha az ağrı hisseder.
      • DHI (Direct Hair Implantation) yöntemi, saç köklerinin özel bir alet yardımıyla doğrudan saçsız bölgelere transfer edilmesi esasına dayanır. Bu yöntemde kanal açma işlemine gerek kalmaz, bu da saç ekimi sonrasında iyileşme sürecini hızlandırır ve saçların daha sık ekilmesini sağlar.

      Medical Park saç ekimi konusunda uzman, deneyimli bir ekibi vardır. Her biri kendi alanında mükemmeliyetçi olan uzmanlar, saç ekimi alanında en iyi sonuçları sağlamak için çalşır.

      Saç ekimi yaptırmak isteyen arkadaşlar için ön bilgiler

      Ücretsiz olarak saç analizi için muayene hizmeti vermektedir. Bilgi almak için gidip görüşebilirsiniz.

      Saç analizi yapıldıktan sonra elverişlilik, süreç ve fiyat konusunda sizlere ayrıntılı şekilde bilgiler verilir.

      Sonrasında saç ekimi yaptırmak isterseniz size ekim işlemi için randevu verilir.

      İşlem günü geldiğinde danışanımız uzman ekibimiz ile birlikte ekim işlemine hazırlanır.

      Donör bölgesi bir cilt kalemi ile belirlenit hasta lokal işlemi için işlemin yapılacağı yere alınır. Tüm ilkeler en steril koşullarda yapılır.

      Saç ekimi fiyatları ortalama 360ü greft için 15000 TL civarı olmaktadır. Fiyatlar ekim yapılacak bölgeye göre değişiklik gösterebilir.

      Ahmet Arslan Hair Transplant Ankara saç ekimi merkezinin adresi şöyledir:

      Aşağı Öveçler, 1332. Sk. No:15, 06460 Çankaya/Ankara

      Telefon: 0532 060 71 61

      facebook grup
    • Ahmet Arslan ekimleri gayet başarılı her ekimi beğenmem ama ekibi iyi iş çıkarıyor.
2 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.