Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Diğer Konular Toppik Kapatıcı Kullanımı Wollen Saç Dolgunlaştırıcı Kullananlar Memnun mu?

Wollen Saç Dolgunlaştırıcı Kullananlar Memnun mu?

26-01-2024, 17:01
2 yorum
3
120
3 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Arkadaşlar saç seyrekliğimi kapatmak için toppik kullanıyordum internette gördüm wollen saç dip boyasını alıp kullanmak istedim sipariş verdim. İlk kez kullandım ve ilk izlenimlerimi aktarmak istiyorum. Saça uygulanması güzel, kaşıntı falan yapmıyor ancak saçları boyama yapmış gibi parlıyor. Saç diplerine sanki boya sürmüş gibi görünüyor. Toppik saçlara yarıştığı için böyle olmuyordu. Acaba benmi yanlış kullandım bilinmiyorum. Aranızda wollen saç dip boyası kullananlar varsa nasıl uygulandığını memnun kalıp kalmadığını yazabilir mi? Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

      Wollen Saç Dolgunlaştırıcı, saçınızın seyrek ve boşluklu görünümünü gidermek için kullanabileceğiniz bir dip boyasıdır. Saçınızı doğal bir renge boyar, saç köklerini besler ve saçınıza hacim kazandırır. Ayrıca suya, tere ve havuza karşı dayanıklıdır. Wollen Saç Dolgunlaştırıcı, amonyaksız ve anti alerjik bir içeriğe sahiptir.

      Wollen Saç Dolgunlaştırıcı nasıl kullanılır diye merak ediyorsanız, şöyle anlatabilirim: Öncelikle saçınızı yağsız, temiz ve kuru olmalıdır. Sonra bir fırça yardımıyla seyrek olan bölgelere sürmelisiniz. 15-20 dakika bekledikten sonra şampuanla yıkamalısınız. Bu şekilde uyguladığınızda, saçınız 7 güne kadar dolgun ve kalıcı bir görünüme sahip olacaktır.

      facebook grup
    • Bu markanın önceki bir ürünü vardı saçta daha iyi kapatıyordu ama şimdi değişti galiba memnun değilim 2 kere sipariş verdim su gibi geliyor ürün eskiden daha katıydı daha iyi tutuyordu saçta
      haha1
      Akhan Tepki verdi.
    • Ben memnun kaldım özellikle şakaklar ve vertex seyrekliğini rahat kapatıyor ama akşama saçları yıkamak gerekir.
3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.