Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Saç Ekimi Forumu Saç Ekimi Sonuçları Asuman Hair 3500 Greft Saç Ekimi

Asuman Hair 3500 Greft Saç Ekimi

26-01-2024, 16:39
0 yorum
1
64
1 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba arkadaşlar sizlere Asuman Hair 3500 greft saç ekimi teknikleri ve fiyatları hakkında sizlere bilgiler vermek istiyorum. Eğer bu merkeze saç ekimi yaptırmayı düşünen arkadaşlarımız varsa sorularını konu altından sorabilirler yada yeni konu açarak bilgi alabilirler. Asuman hanım ve ekibine saç ekimi yaptırmış arkadaşlar resimli sonuçlarını ve yorumlarını yada şikayetlerini forumumuzda diğer kişilerle paylaşabilirsiniz.

      Asuman Hair Transplant, saç ekimi koordinatörü Asuman Akgül tarafından işletilen bir saç ekimi merkezidir. Asuman Hair Transplant, İstanbul Pendik’te Emsey hastanesi bünyesinde hizmet vermektedir. Asuman Hair Transplant, saç, sakal ve kaş ekimi gibi çeşitli saç ekimi teknikleri sunmaktadır. Ayrıca ağrısız anestezi, yeni Choi saç ekim tekniği, Sapphire (Elmas) saç ekim uygulaması, Prp (kök hücre tedavisi) ve mezoterapi tedavisi gibi uygulamalar da yapmaktadır.

      Asuman Hair Transplant saç ekimi fiyatları ortalama 14.000 ₺ ile 25.000 ₺ arasında değişmektedir. Asuman Hair Transplant saç ekimi merkezinde tek mega seans saç ekimi fiyatı politikası benimsenmiştir. Bu tek mega seansta maksimum greft saç ekim operasyonları yapılmaktadır. Bu nedenle 2.000 greft için de 5.000 greft için de aynı fiyat uygulaması yapılmaktadır.

      Saç ekimi uygulama teknikleri nelerdir?

      Saç ekimi uygulama teknikleri, saç dökülmesi yaşayan kişilerin saçsız bölgelerine kendi sağlıklı saç köklerinin nakledilmesi işlemidir. Saç ekimi uygulama teknikleri, saç köklerinin alınma ve ekilme şekillerine göre iki ana gruba ayrılır: FUT (Foliküler Ünite Transplantasyonu) ve FUE (Foliküler Ünite Ekstraksiyonu).

      FUT yönteminde, verici bölgeden saçlı deri şerit halinde kesilerek alınır ve mikroskop altında tek tek saç köklerine ayrılır. Bu saç kökleri daha sonra saçsız alana ekilir. FUT yönteminin avantajı, daha fazla saç kökü alınabilmesi ve daha yüksek tutunma oranı sağlanmasıdır. Dezavantajı ise, verici bölgede iz kalması ve iyileşme sürecinin daha uzun olmasıdır.

      FUE yönteminde, verici bölgeden saç kökleri tek tek özel bir cihazla alınır ve saçsız alana ekilir. FUE yönteminin avantajı, verici bölgede iz kalmaması ve iyileşme sürecinin daha kısa olmasıdır. Dezavantajı ise, daha az saç kökü alınabilmesi ve daha düşük tutunma oranı olmasıdır.

      Saç ekimi uygulama teknikleri, kişinin saç dökülmesi durumu, saç yapısı, saç yoğunluğu, saç rengi, saç tipi, saç uzunluğu, saç kalınlığı, saç çizgisi, saç ekimi beklentisi ve bütçesi gibi birçok faktöre göre değişebilir. Bu nedenle, saç ekimi yaptırmadan önce uzman bir doktorla görüşmek ve en uygun saç ekim tekniğini belirlemek önemlidir.

      facebook grup
1 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.