Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Diğer Konular Toppik Kapatıcı Kullanımı En iyi Saç Dolgunlaştırıcı Sprey Hangisi?

En iyi Saç Dolgunlaştırıcı Sprey Hangisi?

26-01-2024, 12:22
3 yorum
4
65
4 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Arkadaşlar daha önce toppik, fixplant ve fexdeep kullanmış biri olarak memnun kaldığım ürün fixplant olmuştu. Fixplant gerek saçlarla uyumu, yağmurda, terlemede akmaması, saçları tararken çıkmaması ve en önemlisi kaşıntı yapmaması benim için tercih etmem deki en önemli özelliğiydi. Artık günümüzde saç kapatıcı toz yada sprey olarak daha profesyonel ürünler var. Ben bugün sizlere saç dolgunlaştırıcı sprey ürünleri hakkında bilgiler vereceğim.

      Aranızda bu ürünlerden kullanıp memnun olduklarınızı yazarsanız en uygun olanı bulmuş oluruz.

      En iyi Saç Dolgunlaştırıcı Sprey Yada Toz Ürünleri

      Saç dolgunlaştırıcı sprey veya toz ürünleri, saçlara daha hacimli ve gür bir görünüm kazandırmak için kullanılan kozmetik ürünlerdir. Bu ürünlerin çeşitli markaları, fiyatları, özellikleri ve kullanıcı yorumları bulunmaktadır. Size en uygun ürünü seçmek için bu bilgileri karşılaştırabilirsiniz.

      İnternet üzerinden yaptığım araştırmaya göre, en iyi saç dolgunlaştırıcı sprey veya toz ürünleri şunlardır:

      – Paul Mitchell Awapuhi High Gloss Primer: Saçları 4 güne kadar düz ve pürüzsüz tutan, keratin içeren, anti alerjik bir saç spreyidir.

      – Moroccanoil Glimmer Shine Işıltılı Parlaklık Spreyi: Argan yağı içeren, saçlara parlaklık, yumuşaklık ve elastiklik veren bir saç spreyidir.

      – Kerastase Specifique Stimuliste: Saç dökülmesine karşı etkili, saç büyümesini destekleyen, saç köklerini güçlendiren bir saç spreyidir.

      – Toppik Saç Fiberi: Keratin liflerinden oluşan, saçlara saniyeler içinde gürleşme sağlayan, sabitleştirici sprey ile kullanılan bir saç tozudur.

      – Luis Bien Saç Dolgunlaştırıcı Toz: Saçlara doğal bir görünüm veren, saç rengine uyum sağlayan, saç derisini tahriş etmeyen bir saç tozudur.

      Fixplant ve Fexdeep Saç Dolgunlaştırıcı

      Fixplant ve Fexdeep, saçlara daha dolgun ve gür bir görünüm vermek için kullanılan kozmetik ürünlerdir. Fixplant, ipek fiberlerinden oluşan bir saç tozudur. Seyrek olan bölgelerde bulunan saç tellerine tutunarak saça doğal bir görünüm verir.

      Fexdeep, saç derisini koyulaştırarak seyrek görünümü örten bir saç spreyidir. Bu iki ürün birlikte kullanıldığında, saçlara daha iyi bir kapatıcılık ve hacim sağlar. Bu ürünlerin herhangi bir alerji, kaşıntı, döküntü veya saç dökülmesi yapmadığı testlerle kanıtlanmıştır. Bu ürünleri saç, kaş, sakal, bıyık gibi bölgelerde kullanabilirsiniz. Ayrıca beyazlamış saç veya dip boyası gibi sorunları da gidermeye yardımcı olurlar.

      facebook grup
    • Fixplant daha iyi bir kapatıcı saça tam uyumluluk sağlıyor akma, batma, kaşıntı yapmıyor.
    • Topik kadar başarılı değil ama fiyatına göre topikten çok daha iyi iş çıkartıyor
    • Bu fixplant nasil kullanılıyor, yağmurda falan akma falan oluyor mu? Her gün saçlar yıkanıp sabah yeniden mi uygulanmasi gerekiyor arkadaşlar?
4 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.