Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Saç Ekimi Forumu Saç Ekimi Sonuçları Dr. Zafer Ulusan 4330 Greft Saç Ekimi

Dr. Zafer Ulusan 4330 Greft Saç Ekimi

25-01-2024, 23:05
0 yorum
1
86
1 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Merhaba arkadaşlar sizlere Ulusan Klinik Dr. Zafer Ulusan İzmir Saç Simülasyonu 4330 greft saç ekimi teknikleri ve fiyatları hakkında sizlere bilgiler verecem. Eğer ulusan klinik İzmir’de saç ekimi yaptırmayı düşünen arkadaşlarımız varsa ise sorularını konu altından sorabilirler yada yeni konu açarak bilgi alabilirler. Saç ekimi yaptırmış arkadaşlar resimli sonuçlarını, yorumlarını yada şikayetlerini forumumuzda diğer kişilerle paylaşabilirsiniz.

      Dr. Zafer ulusan 4330 greft saç ekimi teknikleri, fiyatları, hizmetleri ve adresi hakkında bilgiler

      Dr. Zafer Ulusan, İzmir’de saç ekimi yapan bir doktordur. Eşi Dr. Sibel Ulusan ile birlikte Medicalhair adlı bir klinikte çalışmaktadır. Saç ekimi teknikleri arasında FUE, DHI, saç klonlama gibi yöntemleri kullanmaktadır. Saç ekimi fiyatları, greft sayısına, saç tipine ve ekim yapılacak alana göre değişmektedir.

      Saç ekimi hizmetleri arasında saç analizi, saç tasarımı, saç bakımı, saç mezoterapisi gibi uygulamalar bulunmaktadır.

      Zafer Ulusan, saç ekimi fiyatları, greft sayısına, saç tipine ve ekim yapılacak alana göre değişmektedir. Zafer Ulusan’ın saç ekimi fiyatları ortalama 15.000 TL olarak belirlenmiştir. Bu fiyat tek seans için geçerlidir ve greft miktarının fiyata etkisi bulunmamaktadır.

      Dr. Zafer Ulusan’ın adresi şöyledir: Alsancak Mah, Ali Çetinkaya Blv 35/5, 35000 Konak/İzmir

      facebook grup
1 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.