Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Diğer Konular Toppik Kapatıcı Kullanımı Fixplant Kullananların Yorumları

Fixplant Kullananların Yorumları

24-01-2024, 18:03
2 yorum
3
64
3 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Arkadaşlar daha önceden toppik kullanıyordum şimdi fixplant saç dolgunlaştırıcı toz kullanmaya karar verdim. Toppik en sık yaşadığım sorun terleyince, yağmur yağınca akması, kaşıntı yapması yani saçta durmuyordu fakat fixplant da böyle bir sorunlar olmadığını aksine daha doğal bir görünüm sağladığını söylüyorlar. Fixplant kullananlar arkdaşlarımız varsa yorumlarını ve önerilerinizi almak istiyorum.

      Fixplant nedir, ne işe yarar ve nasıl kullanılır?

      Fixplant, saç dolgunlaştırıcı bir toz ürünüdür. Seyrelmiş saç bölgelerini kapatmak ve daha dolgun bir görünüm sağlamak için kullanılır. Fixplant, doğal keratin liflerinden oluşur ve saç rengine uygun renk seçenekleri vardır. Fixplant’ı kullanmak için, saçınızı yıkayıp kuruttuktan sonra, seyrelmiş bölgelere hafifçe serpiştirin ve elinizle hafifçe yedirin. Ardından Fixplant spreyi ile saçınızı sabitleyin. Fixplant, suya dayanıklıdır ve şampuanla yıkanana kadar saçınızda kalır.

      Fixplant saç dolgunlaştırıcı toz özellikleri

      Fixplant saç dolgunlaştırıcı toz, seyrelmiş saçları kapatmak ve daha gür bir görünüm sağlamak için kullanılan bir üründür. Fixplant, doğal keratin liflerinden oluşur ve saç rengine uygun 11 renk seçeneği sunar. Fixplant, kuru saçlara hafifçe serpiştirilir ve sprey ile sabitlenir. Fixplant, suya dayanıklıdır ve şampuanla yıkanana kadar saçta kalır. Fixplant, saç ekimi gibi zahmetli ve pahalı yöntemlere alternatif olarak tercih edilebilir.

      facebook grup
    • Bir arkadaşım fixplant kullandığını anladım ve hemen sordum ne kullandığını fixplant kullanıyormuş, bende üzerine bu ürünü sipariş edip aldım, sonuç inanılmaz derecede iyi ve etkileyici oldu daha önceden neden görmedim diyesim geldi, ömür boyu seyrelmiş saçlarınızı düğün resimlerinizde, videolarda göreceğinizi düşünsenize moraliniz bozulur. Sonra devamlı kullanmaya başladım ve çok memnun kaldım.
    • Arkadaşlar uzun süredir toppik kullanıcısı olarak aşırı artan fiyatlardan bıktığım için fixplanti tercih ettim bence fiyatına göre hakkını veriyor. En önemlisi akma, ele gelme ve koku gibi sorunları yok. Kapatıcılığı çok iyi doğal gibi duruyor. Diğer ürünleri kullanıp bir çok sorunla karşılaşmış biri olarak söylüyorum. Kullanacak kişilere tavsiye ederim.
3 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.