Forumda Arama Yapın
Foruma hoş geldin ziyaretçi
Saç dökülmesi forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Genel Saç Soruları Setipiprant kullanımı hakkında sorular

Setipiprant kullanımı hakkında sorular

17-01-2024, 15:53
4
5
126
5 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Arkadaşlar merhaba, yabancı forumlarda setipiprant kullanıyorlar bu ürün nedir, saç dökülmesi için setipiprant uzun süre kullanıpta faydasını görenler bilgi verebilir mi? Uzun süredir 13 ay boyunca finasterid, minoxidil, biotin kullanıyorum. Saçlarımdaki dökülmeler azaldı, yeni saçlarım çıkıyor sonuçtan memnunum diyebilirim. Ancak şakaklarımda sadece tüy şeklinde saçlanma yaptı. Çıkan tüy şeklindeki saçlar normal saç halinde gelemiyor. Bir santim civarı uzuyor geri dökülüyor sürekli bu şekilde döngü oluyor. Acaba setipiprant kullansam şakaklardaki çıkan minyatür saçları normal saç haline gelebilir.

Tecrübeli arkadaşlarda fikirlerini almak istiyorum. Ek olarak saçların tekrar dökülmemesi için neler yapabilirim. Malum minoxil etkisi bir yıldan sonra azalıyor. Bu durumun olmaması için önerilerinizi bekliyorum.

facebook grup
    • Setipiprant nerde satılıyor Türkiye’de satan bir yer bulamadım temin edeceğimiz bildiğin bir yer varmı.
    • Ben yurt dışından tanıdık vasıtasıyla temin ettim 7 aydır kullanıyorum gördüğüm etkileri şu şekilde saç derisinde kaşıntı, ağrı ve uyuşukluk hissi tamamen kayboldu, incelmiş saçlarımda güçlenme fark ettim, mevcut saçlar kalınlaştı ve yeni çıkan ayva tüylerde uzama fark ettim. Benim de biraz daha var bir daha kullanıp ona göre devam edip edeceğime karar vereceğim. Ayrıca haftada iki tane dutasterid ilacı da kullanıyorum.
    • @fiko fiyat olarak ne kadar ödedin şu anki saç durumun nedir alıp kullanmaya değer mi sence? Yanında başka ilaçlarda ürünlerde kullanıyor musun?
    • @Sloccer, dostum bana 20 gr 1100 TL ye geldi arkadaşım aldı tam 9 ay günlük olarak losyon olarak kullandım saçlarda canlanma oldu etkisi kesinlikle var ama tek başına seyrelmeyi önleyemez destek tedavi amaçlı kullanılması gerkir.
5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.