Forumda Arama Yapın

Saç Tedavisi Forum Forum Medikal Saç Tedavileri Genel Saç Soruları 18 Yaşında şakakların açılması

18 Yaşında şakakların açılması

25-10-2023, 17:17
4 yorum
4
106
5 yanıt dizini görüntüleniyor
    • Arkadaşlar selam, 18 yaşımı dolduruyorum 2 ay sonra 19 yaşıma giriyorum önceleri çok ciddiye almadığım saç dökülmesini ilerleme yaptığından dolayı ciddiye almaya başladım. İlk olarak 17 yaşımdan itibaren şakaklarımda açılmalar başlamıştı çok hafif görünüyordu şimdi ise can sıkıcı bir hal almaya başladı. Saçlarımı tarayamaz hale geldim. Yanlara geriye doğru tarayamıyorum. Açılmalar gözüküyor rüzgarda falan saçlarım açılıyor kısa kestirmek zorunda kalıyorum. Saçlarımda iyice incelmeye başladı genel bir seyrelmede var.

      Bu yaşta biraz daha bekletip iyice açıldıktan sonra saç ekimi mi yaptırmalıyım yoksa saç tedavisimi uygulamam gerekir. Medikal tedavilere başlamak bu yaşta ne kadar mantıklı çözüm olur mu? Deneyimli arkadaşlar yol gösterici tavsiyelerde bulunursa çok sevinirim. 25 yaşıma geldiğimde saç ekimi yaptırmak istiyorum fakat sonraki yıllarda dökülmeler devam edecek benim için çok kötü bir durum olacağının bilincindeyim. Durumum bu önerilerinizi bekliyorum cevabını için şimdiden teşekkürler.

      facebook grup
    • Bu yaşta saç ekimi yaptırmak çok risklidir çünkü yaşın daha erken ileride dökülmeler devam edecek ileriki yıllarda ikinci bir saç ekimi yaptırmak zorunda kalırsın. Durumun daha kötüde olabilir. Bunun için 5 yıl saçlarını yaşına uygun tedaviler kullanarak saçlarını koruman daha iyi olur. Eğer çok seyreklik, imcelmeler ve açılmalar var ise günde 1 mg proscar, günde bir kez minoxidil %5 sprey ve estradiol solüsyonu kullanman senin için yeterli olacaktır. Proscarı iki günde bir tane günün aynı saatinde almalısın. 6 ay boyunca devam edip sonrasında 3 güne almaya devam edersen iyi bir tedavi uygulamış olursun.
    • Yaş 23 saç ektirme kesinlikle forumu araştır bir çok tedavi yöntemi var sana en uygun olanı seç düzenli bir sene boyunca kullan ara verme
    • Şakaklarda saç çıkarmak çok zor androcur ve diane 35 hormon ilacı kullanılırsa saç çıkıyor oda tehlikeli ilaçlar.
    • Bilinmeyen Kullanıcı yazdı:
      Şakaklarda saç çıkarmak çok zor androcur ve diane 35 hormon ilacı kullanılırsa saç çıkıyor oda tehlikeli ilaçlar.

      Avodart ve minoxil düzenli kullanılması da şakaklarda saç çıkarıyor. Çıkarmıyor diyenler tedaviyi uzun süre kullanmıyorlar.

5 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.